NB: DEZE SITE WORDT BINNENKORT VERNIEUWD!

DE ASYRA

Ultra-moderne & zuivere scanvorm om Uw gezondheid te meten!

Sinds 1 januari 2013 heeft de nieuwe praktijkruimte plaats gemaakt voor de Asyra. Een geweldige aanwinst voor iedereen die snel en doelgericht een analyse wil maken van de gezondheid. Via biofotonen-energie is het mogelijk om in korte tijd heel veel informatie op te vragen vanuit Uw lichaam. De Asyra geeft U alle nodige informatie over alle organen en functies in het lichaam. Tevens kan de Asyra allergieën, schimmels, bacteriën, virussen, afwijkingen rondom Uw gewrichten, spieren, weefsels en hormonale disbalans opsporen. Liggen er ziekten, in welke vorm dan ook, de Asyra verteld het U. Zelfs erfelijkheden komen aan het licht door de zorgvuldige zoektocht die de Asyra maakt door Uw lichaam.

Meten is weten, dus wacht niet tot U ziek wordt maar denk preventief en laat U op tijd doormeten door deze unieke methode in mijn Praktijk voor Gezondheid.

Maak een afspraak, ook als U nog niet ziek bent: tel. 0527 - 204563

 

SUCCESVOLLE PIJNTHERAPIE

Doelgericht & eenvoudig & snel

Een nieuwe ontdekking van pijnbestrijding d.m.v. elektromagnetische energie van Mora Bioresonantie ter behandeling van alle soorten pijn.

Heel veel mensen denken dat pijn bij een mens hoort, maar dat is niet zo.
Pijn komt voort uit b.v. blokkades en storingen in het lichaam en geeft een signaal dat er iets niet klopt. Pijn kan ontstaan door verzuring of letselschade en (sport)blessures. In mijn praktijk wordt allereerst een analyse gemaakt waar de pijn vandaan komt zoals orgaan-en/of functiestoornis of letselschade. Naar aanleiding hiervan wordt een behandelplan gemaakt. Een pijntherapie houdt meerdere behandelingen in en meestal wordt gewerkt van 1 tot 2 therapieën in de week.

B.v. In mijn praktijk kwam een mevrouw van 71 jaar met klachten in haar rug aan de linkerkant. Ik heb deze mevrouw behandeld en reeds bij de eerste behandeling van 10 minuten met de kleur blauw, waren de klachten minder. Na 2 verdere behandelingen van 7 minuten waren de pijnklachten compleet verdwenen. De 4de behandeling werd geannuleerd omdat de pijn compleet weg was.

Ook binnenkort te verwachten in mijn praktijk:

2. Tongdiagnostiek: De tong geeft een belangrijke ondersteunende mogelijkheid om de aard en locatie van ziekteprocessen te kunnen interpreteren. Kennis van de tongdiagnostiek geeft de mogelijkheid om veranderingen in kleur, vormaspecten en tongbeslag correct te kunnen interpreteren. Hierdoor ben ik in staat om de veranderingen in de energiehuishouding te volgen en kan ik een goed inzicht verkrijgen in het verloop van het herstelproces

3. Gelaatsdiagnostiek
Het gezicht laat zich lezen als een boek, alleen sneller. Het gezicht weerspiegelt het hele lichaam. Zo geven rimpels, lijnen, kleur en vormen indicaties over zwakke en sterke punten van een persoon.

4. Polsdiagnostiek


Kennis van de pols stelt de therapeut in staat om de energiehuishouding te evalueren.Water   -   Je kan niet zonder                                                                     
Als we beseffen dat ons lichaam ruim 70% uit water bestaat , zouden we dan niet moeten beginnen om ons dagelijkse drinkwater te optimaliseren door het z´n oorspronkelijke energie en potentie terug te geven...
We kunnen ons lichaam o.a. reinigen van belastende stoffen door water te drinken met een zo hoog mogelijke weerstand (hoogohmig water) en daarmee samenhangend zo´n laag mogelijke geleiding.
In mijn Praktijk ``GezondisLeven` is het mogelijk om heel eenvoudig alle vormen van water te meten en zo te bepalen wat de invloed is op ons lichaam. Neemt U het water mee van Uw woonplaats of het soort water wat U drinkt uit flesjes en ik kan U vertellen wat de invloed hiervan is.

Het leidingwater van Emmeloord heeft een geleidingswaarde van ongeveer 469 us. Spa Blauw  heeft een geleidingswaarde van ongeveer 55 us. Spa Blauw heeft dan ook in mijn Praktijk een sterke voorkeur.
We kunnen ons lichaam reinigen van belastende stoffen door o.a. water te drinken met een zo hoog mogelijke weerstand (hoogohmig water) en daarmee samenhangend een zo laag mogelijke geleiding.


BESCHERM UZELF & UW KINDEREN
Het is wetenschappelijk bewezen dat GSM/UMTS en elke vorm van straling (o.a. mobiele telefoon, computer, alle elektrische apparatuur etc.) allerlei dodelijke ziekten zoals leukemie en tumoren kunnen veroorzaken. Andere vervelende bijwerkingen zijn slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, hart-ritmestoornisssen  etc. zijn vaak te herleiden naar straling.

TEGENGOLFTECHNOLOGIE
Deze technologie bestaat al 50 jaar en neutraliseert de elektromagnetische vervuilende golf die door de mobiele telefoon, navigatie, computer, bluetooth, klokwekkerradio etc. wordt uitgestraald. Plak de neutralisatie-sticker op Uw mobiele telefoon (of enig ander apparaat) en ben verzekerd van een minieme straling die niet belastend is voor onze gezondheid.  De stickers zijn te koop in mijn praktijk. Voor meer inlichtingen hierover kunt U mij bellen 0527-204563