Back to Top

Gezondheidsanalyse

Een analyse van Uw gezondheid is mogelijk in 2 vormen:

 

  • Volgens Mora Bioresonantie

Hierbij word U doorgemeten op 40 punten van Uw lichaam. De meest belangrijke organen en functies worden doorgemeten op de juiste punten die een zuivere informatie geven hiervan op Uw handen en voeten.

Bioresonantie geeft U een unieke mogelijkheid om geheel pijnloos een kijkje te nemen in Uw lichaam en heeft tevens de mogelijkheid om afwijkende trillingen te herstellen. Ook het testen van voedingsmiddelen op allergie is mogelijk.

Naar aanleiding van deze analyse wordt een behandelplan opgesteld.

Een kennismakingsgesprek duurt 1 ½ uur.

 

  • Volgens de Asyra & Qest

De Asyra en de Qest scannen beide Uw lichaam volledig, van top tot teen, volgens het biofotonensysteem. Ook hierbij worden heel veel afwijkende frequenties weergegeven. De Asyra en de Qest geven de kleinste details zowel psychisch als fysiek weer.

Testmogelijkheden van de Asyra en de Qest zijn o.a.: Allergie – stofwisselingsstoringen – lyme storingen – homeopatische ondersteuningen – parasieten/wormen/bacterieën -hormonale storingen – voedings te korten – erfelijkheid – chakra – hersenkernen – psychische degeneratie – ziektebeelden – gewrichtsafwijkingen – orgaandegeneratie – nutriënten te korten.

Naar aanleiding van deze analyse wordt een behandelplan opgesteld.

Een kennismakingsgesprek duurt 1 ½ uur.